Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

ZBOŽÍ V AKCI

Nyní 199 Kč
skladem
Nyní 199 Kč
skladem
Nyní 29 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Nyní 199 Kč
skladem
Nyní 129 Kč
skladem
Nyní 759 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb. Kupující souhlasí s tím, aby prodávající shromažďoval osobní údaje kupujícího uvedené při objednávce, zpracovával je a uchovával, a to jako správce ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. Prodávající se tímto zákonem plně řídí a činí vše pro to, aby osobní údaje poskytnuté kupujícím chránil.

 

Kupující uzavřením kupní smlouvy souhlasí se shromažďováním, zpracováním a uchováním  svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy na dobu neurčitou nebo až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, dodací adresa (pokud se liší od adresy bydliště), identifikační číslo, daňové identifikační číslo, IP adresa, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, a všechny údaje o pohybu kupujícího na webové stránce prodávajícího to za účelem uzavření této smlouvy, provozování informačního systému webové stránky, pro účely vedení uživatelského účtu, pro potřeby tvorby databáze stálých a potencionálních zákazníků, k marketingovým účelům, k evidenci nároků na slevy, k evidenci předaných dárky, průzkum trhu, nabízení slev nebo slevových karet, poskytnutí údajů dalším subjektům, všechny údaje o pohybu subjektu údajů na webové stránce prodávajícího za účelem uzavření smlouvy, zasílání obchodních sdělení prodávajícího, používání cookies (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

 

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti kupujícího odstranit z databáze. Osobní údaje kupujících jsou zabezpečeny proti zneužití.

 

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

 

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Kupující má právo žádat prodávajícího o vysvětlení, odstranění závadného stavu včetně blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidace osobních údajů, požadovat informaci, jaké osobní údaje o něm prodávající zpracovává, a to v rozsahu stanoveném zákonem č. 101/2000 Sb., a právo obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů. Prodávající poskytne tyto informace bez zbytečného odkladu za přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

 

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem č. 101/2000 Sb., zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení, nebo požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

 

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.

 

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

 

Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo společností prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího v souladu s ustanovením § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou nebo do doby, dokud nevysloví písemný nesouhlas se zasíláním těchto informací.

 

Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.